Het binnenste buiten

Ken je dat? Je zet een stap buiten de deur zonder jas en snuift de eerste lentegeur diep op. Het voelt nu al anders vandaag.. Dit is míjn dag! Jasvrij en tomeloos optimistisch de wereld in. Wat een vrijheid! Nieuwe energie, nieuwe ideeën, een schone lei. Kom maar op!

En dat is nu nét wat ik nodig heb in mijn vak. Vrijheid in denken, geen grenzen en alle opties open. Daarmee kom ik tot de beste nieuwe ontwerpen. Dus dat lente-zonnetje is van harte welkom.

Nieuw jaar, nieuwe uitdagingen

Een van de dingen die ik voorgenomen had begin dit jaar, was om mijn website te updaten. Ik had een mooie website maar dit werkte niet helemaal lekker op alle media-apparaten. Tijd voor een grote (voorjaars)schoonmaak!

En nu dat vele werk gedaan is en mijn nieuwe website online is, voelt het toch een beetje als die eerste jasloze lentedag. Met een mooie nieuwe website de wijde digitale wereld in!

No Comments

Post A Comment